Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl2.1g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.8g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g32kcal2g0.6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko6g16kcal1g0.3g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.5g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g284kcal17.5g5.3g21.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488