Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g2.3g8.7kcal0.1g0.7g0.6g0.1g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g0.9g1kcal0.2g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g1.2g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g23kcal0.8g1.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko6g12kcal0.4g0.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g207kcal7.1g14.3g12.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822