Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g1.6g2kcal0.3g0g0.1g0g
Pekoni (Dulano)0.4g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.8g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.4g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g77kcal7g1.8g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067