Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl3.1g11kcal0.4g2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g23kcal0.8g4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko6g12kcal0.4g2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g207kcal7.1g35.7g3.6g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108