Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa0.2g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g0.5g0.8kcal0.1g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0.2g0.8g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g52kcal1.8g7.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162