Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1.5g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g1.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, raaka, annos 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.4g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g80kcal3.6g3.6g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264