Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 0.7g3.6kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g23kcal0.2g3g1g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.1g1.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g205kcal1.8g26.8g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980