Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1.3g4.2kcal0.2g0.8g0g0.1g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)0.8g0.9kcal0.2g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g0.1g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g1.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal0.8g2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g7kcal0.4g1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g129kcal7.1g17.9g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964