Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu2.3g3.8kcal0.7g0g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa1g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Ranskankerma Valio1g2.7kcal0g0g0.3g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.2g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g16kcal1.6g0g1g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.8g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0g0.3g0g
Arvot/100g100g143kcal14.3g0g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412