Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale0.6g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Suolasienet (rouskuja)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.7g2.3kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.2g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g96kcal1.8g1.8g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943