Jauheliha-perunapaistos

Laita uuni lämpenemään 225 asteiseksi.

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli rypsiöljytilkassa.

Mausta mieleiseksesi esim.

suolalla, paprika- ja chilijauheella, rouhitulla mustapippurilla.

Kaada uunivuokaan perunasipulisekoitus, ohueksi suikaloidut porkkanat ja ripaus suolaa.

Laita sekaan jauhelihaseos, sekoita ja kaada päälle kevyt ja paksu.

Paista uunissa kypsäksi (n. 45 min) Tarjoile raikkaan salaatin ja keitetyn parsan kanssa.

Myös etikkapunajuuri sopii hyvin kylkeen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Paistijauheliha 10%1.2g2kcal0.2g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal0.4g1g0.2g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.2g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g84kcal3.5g8.8g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147520