Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Välipalakeksi, digestive 0.7g3kcal0g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g38kcal0.4g3.8g2.2g0g
Valittu annoskoko6g19kcal0.2g1.9g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.1g1g0.6g0g
Arvot/100g100g343kcal3.6g33.9g19.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912