Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1.3g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g1.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1.3g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper0.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal1g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g133kcal8.8g12.3g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961