Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.4g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal0.8g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.4g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g107kcal7.3g3.6g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736