Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g1.6g1kcal0.2g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2g6.4kcal0g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Mantelilastu (A la meira)0.7g3.9kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g27kcal1.2g0.4g2.4g0g
Valittu annoskoko6g13kcal0.6g0.2g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g233kcal10.5g3.5g21.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231