Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g2.6g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1.3g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g19kcal1.2g1.6g1g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.6g0.8g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g170kcal10.5g14g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781