Seljanka (palvikinkku)

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää vesi ja liemikuutiot.

Lisää loput ainekset, kun vesi kiehuu ja liemikuutiot ovat sulaneet.

Voit maustaa keittoa valkosipulilla, suolalla, basilikalla, laakerinlehdillä, suolakurkkujen liemellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Winpula

Winpula sanoi...

Niiiin hyvää.

keskiviikko 04.07.2012 klo 17:58

AineksetMääräEnergiaPHRK
Ylikypsä saunapalvikinkku (Hk), annos 52g1.4g1.4kcal0.2g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suolakurkku (Rainbow)0.1g0kcal0g0g0g0g
Sinappi 0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0.4g0.2g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g44kcal3.5g1.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297436