Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino0.8g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 0.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 0.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto, Milbona, Lidl0.9g0.8kcal0.1g0g0g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal1g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g146kcal8.8g12.3g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347