Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1.2g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal0.6g1.8g0.2g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.3g0.9g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g107kcal5.3g15.8g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081