Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g3.3g4.7kcal0.5g0.1g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)1g0.6kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal1.2g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.6g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g150kcal10.7g12.5g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056