Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus4.7g3.3kcal0.8g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g0.4g1.8kcal0g0g0.2g0g
Valkoviini kuiva 0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g12kcal1.6g0g0.6g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.8g0g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.4g0g0.2g0g
Arvot/100g100g103kcal13.8g0g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972