Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g1.8g3.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suolapähkinä 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.4g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.2g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g100kcal3.5g7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125