Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli, tuore1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)0.7g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti, tuore1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g2.7g10kcal0.3g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g23kcal0.6g4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.3g2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g1g0.1g0g
Arvot/100g100g200kcal5.3g35.1g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760