Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g1.6g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g1.6g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Margariini, Pirkka0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.8g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g16kcal1.2g0g1g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.6g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0g0.3g0g
Arvot/100g100g136kcal10.3g0g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720