Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Liivatelehti, gelatiini0g0.1kcal0g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g0.9g3.8kcal0.1g0.6g0.2g0g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g0.8g1.6kcal0g0g0.2g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g0.4g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g27kcal0.4g2.2g1.8g0g
Valittu annoskoko6g13kcal0.2g1.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g0.6g0.5g0g
Arvot/100g100g233kcal3.5g19.3g15.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316