Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)0.8g0.9kcal0.2g0g0g0g
Paprika punainen 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g4kcal0.4g0g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.2g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0g0g0g
Arvot/100g100g31kcal3.4g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409