Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g1.6g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g9kcal0.2g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g73kcal1.7g5.1g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600