Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Munakoiso 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino0.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0.2g0.6g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g50kcal1.8g5.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172210