Pikaiset pikkupitsat frutti di mare

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
150 g Pirkka tonnikalaa öljyssä
160 g Lidlin mozzarellaa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g Rainbow-katkarapuja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Levitä tomaattimurska, tonnikala, katkarapu ja ananas pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g1.4g4kcal0.1g0.7g0.1g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)0.6g1kcal0.1g0g0g0g
Mozzarella Lovilio Lidl0.6g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu, rainbow0.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0kcal0g0g0g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g18kcal1g1.8g0.6g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.5g0.9g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g156kcal8.8g15.8g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436181