Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl1.4g1.1kcal0.2g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl0.5g0.8kcal0.1g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0g0.3kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0.6g0.2g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.3g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0g0g
Arvot/100g100g51kcal5.3g1.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353