Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.4g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g6kcal0.2g1.4g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.4g0g0g
Arvot/100g100g55kcal1.7g12.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105