NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe1.9g6.5kcal0.1g1.4g0.1g0.1g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)2.7g4.9kcal0.3g0.2g0.4g0g
Rypsiöljy Eldorado0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g26kcal0.8g3.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko6g13kcal0.4g1.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g228kcal7g28.1g12.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651