Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g1.4g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.1g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Salsa medium (Rainbow)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman1.1g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g15kcal1g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g133kcal8.6g8.6g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225