Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g2g2.7kcal0.3g0g0.1g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli1g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g0.9g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g19kcal1.2g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko6g10kcal0.6g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g167kcal10.3g10.3g6.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296116