Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g2.1g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1g3.3kcal0.1g0g0.3g0g
Herne kuivattu2.7g7.7kcal0.5g1.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g31kcal2g2.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko6g16kcal1g1.3g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.5g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g267kcal17.2g22.4g10.3g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161