Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g32kcal0.6g4.4g1g0.2g
Valittu annoskoko6g16kcal0.3g2.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g277kcal5.3g38.6g8.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198