Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 2g1.5kcal0.3g0g0g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g1.9g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)1.4g3.4kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g15kcal1g1.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g7kcal0.5g0.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g126kcal8.6g12.1g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858