Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal0.8g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.4g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g132kcal7g1.8g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557