Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.3g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g0.5g2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g19kcal0.8g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.4g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g162kcal6.9g10.3g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574