Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g3kcal0g0.4g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g28kcal0g3.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436