Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g3.9g2.3kcal0.4g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.9g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal1.4g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g6kcal0.7g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.4g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.1g12.1g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292