Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi1g4.4kcal0.1g0.6g0.2g0g
Voi 0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.3g4.4kcal0g0g0.5g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g2.6g4.4kcal0.2g0.4g0.2g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Vesi0.2g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g35kcal0.6g2.4g2.6g0g
Valittu annoskoko6g18kcal0.3g1.2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.2g0.6g0.7g0g
Arvot/100g100g297kcal5.1g20.3g22g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626