Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Hunaja 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g16kcal0.2g1g1.2g0.2g
Valittu annoskoko6g8kcal0.1g0.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g135kcal1.7g8.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357