Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g1.6g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal0.6g0.4g1g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g125kcal5.4g3.6g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799