Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g4.7g7.4kcal1g0g0.3g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal2g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko6g9kcal1g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.5g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g146kcal16.9g3.4g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449