Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g0.9g6.5kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g0.7g1.1kcal0.1g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g36kcal0.4g4.6g1.4g0g
Valittu annoskoko6g18kcal0.2g2.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g1.2g0.4g0g
Arvot/100g100g314kcal3.5g40.4g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468