Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.7g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti0.2g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Soijajauho rasvainen 0.2g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1.9g7.2kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g23kcal2g0.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko6g12kcal1g0.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g205kcal17.5g5.3g15.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595