Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Bataatti, kuorittu 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu1.6g2kcal0.3g0g0.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti0.6g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g0.8g0.9kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g12kcal0.8g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.4g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g102kcal6.8g6.8g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852