Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.6g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Maksa naudan 3.2g4.2kcal0.6g0.2g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal1.4g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.7g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g116kcal12.1g5.2g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632