Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g1g3.9kcal0g1g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.4g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g0.5g1kcal0.1g0g0.1g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g36kcal0.6g4g2g0.6g
Valittu annoskoko6g18kcal0.3g2g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.2g1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g320kcal5.4g35.7g17.9g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255